Award winning

Dwell Projects are delighted to announce that Millstream has won the New Forest National Park 2018 building design award. The awards was presented by Oliver Crosthwaite-Eyre the chairman of the New Forest National Park at Lymington Town Hall. We are proud to have built Millstream and are so pleased that it has been recognised by the judges as such a positive contribution to the area. Most importantly to us, our clients are thrilled with their stunning 'forever home'. Special mention to Sherlock Architecture for another fabulous design and a huge thank you to all the team including our skilled contractors and suppliers for their hard work on this project.

RECENT POSTS

ARCHIVE POSTS

PLEASE GET IN TOUCH:

CONTACT US:

P.O Box 396

Waterlooville

Hampshire

PO7 9FG

© 2023 by KV Design Studio Ltd.